What´s to do / Hvad kan du opleve her?

Læs mere

Vi har udarbejdet brochurer med vandre- og cykelture i området, som alle starter direkte fra Guldborg Camping. I skoven findes skilte undervejs med yderligere forklaring. 

Læs mere

4 for 3 tilbud

Tilbud

Tag 4 nætter betal for 3

Cocomarie- Restaurant

Cocomarie

Visit our highly recommended Restaurant

ANWB Charme Camping

ANWB

We believe we truly are a ,Charme Camping'

Guldborgsund

Enjoy our nature of peaceful and relaxing character

What to do - Hvad kan du opleve på Guldborg Camping

Pladsen ligger med vidunderlig beliggenhed lige op til skoven og med Guldborgsund få meter væk – havn og indkøbsmuligheder centralt i Guldborg by og hele 2 naturbadestrande indenfor 1 km. 

Pladsen, en tidligere frugtplantage med masser af æble- og blommetræer byder på hele 3 Hektar land med kun 108 standpladser, de fleste enheder er omrandet af hække der giver læ for vind og et stykke “privatliv” midt i fællesskabet.

Et ophold hos os byder på ferie tilrettelagt præcis efter egne behov og ønsker. Guldborg Camping ligger fjernt fra larm og travlhed – men ikke længere væk end at bystemning  og de mange attraktioner  som Lolland-Falster har at byde på, er lige om hjørnet.  Knuthenborg Safaripark, Krokodille Zoo, Fuglesang Kunstmuseum, Middelaldercenteret,  Dodekalitten,  og meget mere.  En dagstur til Tyskland er kun 40 Km væk. København 130 Km. 

Nyd at være midt i naturen, omgivet af fuglesang, rådyr der græsser på grunden inden de fleste er stået op og en skov der indbyder til en lang travetur og frisk luft i lungerne, et blik over Guldborgsund og de mange svaner der holder til der, måske en badetur på stranden få km væk, eller en god gammeldags fisketur.

Vores egne brochurer med vandre- og cykelruter gør oplevelsen af det smukke område vi er omgivet af let tilgængeligt . Alle turene starter direkte fra pladsen.

Pladsen indbyder til afslapning og fordybelse i nu og her, et sjældent gode nu om dage. Roen og stilheden er en af de ting der gør Guldborg Camping til noget helt specielt. 

Men der er også mulighed for  at spille billiard, minigolf eller fodbold, drikke en god friskbrygget kaffe, spise hjemmelavet kage og specialiteter fra vores vores restaurant Cocomarie eller sludre med de andre gæster. 

Vi byder hjerteligt velkommen.Ferie hos os betyder frit valg for alle: Aktivferie eller muligheden for “bare at være …”

Scroll til toppen