Lejebetingelser Hytte- og Campingophold.

Campingferie i naturen

Campingophold-Lejebetingelser

Campingophold – Lejebetingelser som PDF

Status 2021/2    

CAMPINGOPHOLD – Lejebetingelser Guldborg Camping


Kontraktforholdet mellem gæsten og Guldborg Camping er bindende fra bestillingen.

Priserne er angivet i danske kroner og gælder for det opgivne antal personer i det ønskede tidsrum. Gæster (også dagsbesøg) udover angivet på lejekontrakten skal forud meddeles Guldborg Camping og der betales normal personpris.

 

BETALING

Betalingssum og frist meddeles lejeren per Email. Afhængig af sæson gælder forskellige regler. Ophold i perioden 15.06.-15.08. og tilbuddet 4 for 3 betales forud ved indbetaling på vores konto:

 

Lollands Bank. Reg.nr.: 6520. Kontonr.: 000 267 60 43

Husk at angive navn og Bookingsnummer. Ved betaling akzepteres Guldborg Camping lejebetingelser.

 

·      Afregning sker derudover ved ankomst eller kl. 9-11 på afrejsedagen.

AFBESTILLING

·      Er den fuldstændige betaling ikke foretaget rettidigt, forbeholder Guldborg Camping sig ret til at annullere bestillingen.

·      For lejers afbestilling af ophold betragtes denne som foretaget den dag Guldborg Camping modtager skriftlig meddelelse herom. Sker afbestilling Indtil 1 måned før ankomst tilbageholdes 25% af lejen dog mindst DKK 750. Ved afbestilling mindre end 4 uger før ankomst mistes hele lejebeløbet.

ANKOMST/AFREJSE

·      Standplads for gæster i egne vogne eller telte er til rådighed fra kl. 14-19  på ankomstdagen til kl. 13 på afrejsedagen..

·      Har vi kapazitet kan aftales ankomst kl.11-12. Ankomst efter kl. 19 kan altid aftales på 51517787

·      Tidligere ankomst eller senere afejse end her angivet skal aftales og kan være forbundet med ekstra betaling.

·      Receptionen åbner i sommersæsonen kl. 8 med middagslukning fra 12-13, eller fra 12-14.

·       I vinter- og lavsæsonen er receptionen kun åbent efter behov.

OPHOLD

·      Opstilling af campingvogn på standpladsen skal altid sikre 3 meters brandafstand til nærmeste nabo. Vognen skal derfor  placeres 1,5 meter fra skel på alle sider til enhver anden enhed, uafhængigt af om enheden er i brug.   

·      Enhver skade på standplads, bygninger eller andre genstande under opholdet skal meddeles Guldborg Camping omgående. 

·      Rygning er forbudt i vores bygninger. Overtrædes dette betales grundrengøring med min. 750 DKK.

·      Dyr er ikke tilladt i servicebygningerne eller andre fællesrum. Hunde skal være i snor, undtaget på vores hundeareal

PANDEMI

·      Under Coronapandemien er der tvungent brug af maske eller visir og afspritning af hænder ved ophold i vores servicebygning. VIGTIGT: Dette gælder hos os for ALLE – uafhængigt af alder og konstitution. Yderligere info findes i  servicebygningen. Derudover henviser vi til aktuelt gældende afstandsregler og regler for forsamling.

·      Også vi glæder os til normale forhold. Indtil da ønsker vi maksimum beskyttelse for alle vores gæster.

 

Guldborg Camping forbeholder sig ret til at erstatte det lejede objekt med et andet i minimum tilsvarende standard. Guldborg Camping kan ikke gøres økonomisk ansvarlig for force majeure (katastrofe, strejke, brand, optøjer, vejrforhold, storm og lignende) og udefrakommende forhold, som vi ikke selv bestemmer over. I tilfælde af skader som gør det lejede objekt ubeboelig, vil Guldborg Camping forsøge at finde et lignende alternativ i området. Er det ikke muligt betaler Guldborg Camping eventuelle forudbetalte beløb tilbage til gæsten.

Status 2021/2    

 

Hytter-Lejebetingelser

Hytter_Lejebetingelser

Kontraktforholdet mellem gæsten og Guldborg Camping er bindende fra bestillingen.

Priserne
er angivet i danske kroner og gælder for det opgivne antal personer i det ønskede tidsrum. Alle gæster udover det antal angivet på lejekontrakten, skal forud for besøg meddeles Guldborg Camping og der betales normal personpris.

 

BETALING

Betalingssum og frist meddeles lejeren per Email og betaling sker ved indbetaling på vores konto:

 

Lollands
Bank. Reg.nr.: 6520. Kontonr.: 000 267 60 43

Husk at angive navn og reserveringsnummer.
Ved betaling accepteres Guldborg Camping lejebetingelser.

 

AFBESTILLING

·      Er den fuldstændige betaling ikke foretaget rettidigt, forbeholder Guldborg Camping
sig ret til at annullere bestillingen.

·  For lejers afbestilling af ophold betragtes denne som foretaget den dag Guldborg Camping modtager skriftlig meddelelse herom. Sker afbestilling Indtil 1 måned før ankomst tilbageholdes
25% af lejen dog mindst DKK 750. Ved afbestilling mindre end 1 måned før
ankomst mistes hele lejebeløbet.

HYTTER

·    Hytter er til rådighed på ankomstdagen fra kl.14.00. Hytten skal afleveres inden kl. 11.00 på afrejsedagen.

·  Hyttene er udstyret med køkkengrej, vattæpper og hovedpuder. Sengelinned, hånd­klæder, viskestykker og karklude skal medbringes. Sengelinned og håndklæder kan også lejes hos os.

·     
Eventuelle fejl og mangler ved det lejede objekt, skal meddeles omgående, så vi hurtigst muligt kan bringe tingene i orden.

·     
Rygning er forbudt i alle bygninger på Guldborg Camping. Hvis dette ikke overholdes betales
grundrengøring (ozonisering) med 750 DKK
. Der opkræves yderligere tab af lejeindtægt med 2 x dagsprisen.

·     Dyr er kun tilladt i vore hytter efter nærmere aftale.

PANDEMI

·     Under Coronapandemien er der tvungent brug af maske eller visir og afspritning af hænder ved ophold i vores servicebygning. VIGTIGT: Dette gælder hos os for ALLE gæster – uafhængigt af
alder og konstitution. Yderligere info findes i  servicebygningen. Derudover henviser vi til aktuelt gældende afstandsregler og regler for forsamling.

·     Også vi glæder os til normale forhold. Indtil da ønsker vi maksimum beskyttelse for alle vores gæster.

 

Guldborg
Camping forbeholder sig ret til at erstatte det lejede objekt med et andet i minimum tilsvarende standard. Guldborg Camping kan ikke gøres økonomisk ansvarlig for force majeure (katastrofe, strejke, brand, optøjer, vejrforhold, storm og lignende) og udefrakommende forhold, som vi ikke selv bestemmer over. I tilfælde af skader som gør det lejede objekt ubeboelig, vil Guldborg Camping forsøge at finde et lignende alternativ i området. Er det ikke muligt betaler Guldborg Camping eventuelle forudbetalte beløb tilbage til gæsten.

Status 2021/2   

 

To relax or, not to relax:, here, that isn't the question!

Danmark når det er bedst

Scroll til toppen