Hvem er vi?

Tina og Koos Daniels

Guldborg Camping I/S

Restaurant Cocomarie,

Vi boede i Berlin, driver stadig vores reklamebureau der, og har siden overtagelse af Guldborg Camping i 2014 vendt pladsen på hovedet.

Planer om at blive campingpladsejere havde vi oprindeligt ikke, men da det bød sig, var vi ikke i tvivl om at vi ville og kunne … 

Nu er der gået nogle år og vi har vendt op og ned på alt hvad vi har fået fat i og lært en masse undervejs. 

Guldborg Camping er blevet et attraktivt feriemål, ja faktisk er vi en af de bedste campingpladser på Lolland-Falster og videre end det. Ligeledes vores restaurant Cocomarie, som vi etablerede i 2018 på et tilkøbt og herefter gennemrenoveret lille landsted på en nabogrund,  der hører til de bedste spisesteder her på øerne. 

Vi glæder os over både tidligere og  nye gæster der har valgt os. Der er rift om pladserne og det betyder at alt det arbejde vi har bag os, har givet det resultat, som vi håbede på.

Vi, Tina og Koos Daniels, overtog Guldborg Camping i januar 2014 og vi har siden været igang med omsætningen af et udvidet sevicetilbud og modernisering af pladsen som sådan. Vores ideer, ønsker og planer har vi manifesteret på mange måder, og vi har selvfølgelig stadig planer der skal omsættes. Vi er heldigvis udover at skulle klare at få “basis” til at fungere – nu er vi nået til finesserne og hvor det er mest sjovt, og giver mest glæde .

Vi har en mangesidet baggrund med erfaringer både indenfor håndværk, organisation og drift. Vi har været bosat i Tyskland i mange år, men er oprindeligt fra Danmark og Holland. Tilsammen taler vi dansk, tysk, hollandsk og engelsk og er fortrolige med og inspireret af forskellige skikke og levevise. 

Med succes har vi i mange år drevet- og driver viderhen – vores eget reklameburo og redaktion i Berlin. På Guldborg Camping tilbydes derfor selvfølgelig også egne Guldborg Camping artikler, herunder flersprogede brochurer med gå-ture og cykelture i det smukke område. 

Alle skilte på pladsen  og de mange kunsttryk i servicebygningen, er ligeledes produkter  skabt i kraft af vores uddannelser som Grafikere og Mediemennesker. 

Vi lægger meget vægt på at holde pladsen harmonisk og velplejet og det glæder os at være nået så langt som vi er. 

Vi er dagligt at træffe på pladsen, men kan også kontakteres på telefon 51 51 77 87 med spørgsmål eller andet.. 

Scroll til toppen