Galleri

Guldborg Camping - ferie med natur og kunst

Campingferie med natur, kunst og skønne omgivelser

Cocomarie - Bistro og Cafe

Lokale råvarer - kvalitet og inspiration

Juli 2018 åbnede vi Cocomarie – Cafe & Bistro,  efter at have gennemrenoveret det over 100 år gamle røde hus på Guldborgvej 143, lige ved siden af Guldborg Camping. Stedet har vi  indrettet til en moderne og hyggelig cafe/bistro/restaurant med udendørsservering på vores terrasse om sommeren. 

Cocomarie er hurtig blevet kendt, både lokalt og langt videre, for kvalitet og inspirerende mad – dette har  basis i vores mange år i udlandet og glæde over lækker, velsmagende mad. Det bedste herfra har vi samlet i nye kreationer. 

Vi sætter pris på smag – god kvalitet og spændende sammensætninger. Vi har absolut ingen angst for krydderier og traditionelle retter laver vi sjældent efter bogen. Derimod er vores køkken præget af lyst og glæde ved velsmag og det lille eller store ekstra – hvilket internt af os kaldes “kapow”. Mange gæster har hos os lært nye smage og glæden over ingredienser som ellers ikke var på hitlisten. 

 

Betinget af Coronasituationen og vores relativ små lokaler, har vi desværre af sikkerhed måtte lukke for servering. Vi åbner igen så snart dette kan ske uden unødig risiko. 

Cocomarie- Restaurant
Scroll til toppen