Faciliteter på Guldborg Camping

Fotolia_45250278_Picture-Factory

Hundeareal

Hunde er velkomne. I det indhegnede hundeareal på pladsens grønne område, kan menneskets bedste ven løbe frit og møde andre hunde. Guldborg Camping har direkte adgang til skov og en vellykket ferie også for hunden, er sikker.

GC_Piratskib

Minigolf, sport, legeplads o.a

En legeplads med hoppepude piratskib og svævebane. Vi har meget udenomsareal på pladsen, og plads till fodbold o.l.. Vi tilbyder minigolf - også for "ikke camping gæster",

Fireplace

Bålplads

Selvfølgelig kan der grilles på pladsen når almindelige sikkerhedsregler overholdes og vi stiller også en bålplads til rådighed "little Stonehenge". .

A sesame bun and a mug of coffee on kraft paper and burlap tablecloth.

Morgenbrødsservice

I tiden 15. juni til ca. 15. august tilbyder vi et udvalg af morgenbrød. Brødet bestilles dagen før senest klokken 19 og er til afhentning i receptionen fra klokken 8.15.

Midsection of unrecognizable man with laptop working outdoors on a wooden table near the lake in the mountain. Use smartphone

Internet

Wi-Fi er inklusive. Vi har ca. 80% dækning (pga. naturlige forhindringer i form af vores flotte store træer).

White Sheets Hanging on Clothesline on Summer Sunny Day Outdoors on Field

Møntvaskeri

I vaskeriet findes vaskemaskiner og tørretumbler til benyttelse mod kontant betaling. (Vask= 30 DKK)

Grocery basket with products

Indkøb

Kun 500 meter fra pladsen ligger Dagli Brugsen med et velsorteret udvalg af alle nødvendigheder. Yderligere Indkøbsmuligheder 11 km væk i Nørre-Alslev og Sakskøbing.

Fireplace

Bålplads

Selvfølgelig kan der grilles på pladsen når almindelige sikkerhedsregler overholdes og vi stiller også en bålplads til rådighed "little Stonehenge". .

Cocomarie_1-660x495

Cocomarie

I vores Restaurant Cocomarie cocomarie.dk tilbydes i år af Coronahensyn tilpassede åbningstider og menu. Som altid hjemmeslavet, spændende, internationalt køkken.

Danmark når det er bedst

Scroll til toppen