Guldborg Camping Outdoor - Natur, glæde, aktiviteter ...

Krolf_camping_Natur

Campingferie på Guldborg Camping

Vores gæster vil natur, fuglesang
og høj standard!

Pladsen indbyder til ro og fordybelse. Placeret i den tidligere frugtplantage  med masser af æble- og blommetræer  og grænsende direkte op til skoven – byder Guldborg Camping på 118 standpladser storslået fordelt på 3 HA land. Vi har 7 veludstattede campinghytter. 85 pladser er forbeholdt vores dagsturister. Herudover udlejer vi  sæsonpladser til campingferie forår-, sommer, efterår-, vinter eller som helårspladser. Pladsen er siden 2014 hvor vi overtog den, gennemmoderniseret. 

Campingferie med stilhed og afkopling inklusive.

Mange enheder er omgivet af hække, der giver læ og et stykke “privatliv” i fællesskabet. På pladsen er mange store træer, buske, masser af roser og masser af lavendel.

Guldborg Camping ligger i den skønneste natur fjernt fra larm og travlhed – i havnebyen Guldborg på Lolland – omringet af det skønne Guldborgsund og med direkte adgang til skoven. Byen Guldborg har ca. 600 beboere.

Indenfor 1 km findes Guldborg Havn og og 2 naturbadestrande. 0,5 km væk er indkøbsmuligheder hos Dagli Brugsen der har åbent alle dage fra kl. 8-19. 

11 Km væk findes byerne Nørre Alslev og Sakskøbing med adskillige supermarkeder. Nykøbing Falster er 18 Km væk.

Vores restaurant Cocomarie har åbent i højsæsonen og byder på hjemmelavet og lækkert internationalt gastrokøkken.

Vores brochurer med vandre- og cykelruter, gør oplevelsen af det smukke område let tilgængeligt . Alle turene starter direkte fra pladsen.

På pladsen er mulighed for at spille Krolf, Petanque, Minigolf eller fodbold, drikke en god friskbrygget kaffe, spise hjemmelavet kage og specialiteter fra vores restaurant Cocomarie eller sludre med de andre gæster.

Til børn har vi legeplads med hoppepude, svævebane , piratskib og gokartbane.

Til hunde er indrettet et agility-område og skoven byder på lange ture..

Lolland-Falster er natur-pur.
Strand, skov, markveje og fredelige områder afløser hinanden på Sydhavsøerne. Mulighederne er mange for naturelskere – på egen hånd eller hos en af vores mange partnere. 

I cocomaries Have  tilbyder vi Krolf, Petanque eller Minigolf. I Cocomarie Cafe & Bistro kan Frokost, Kaffe & Kage, eller  en lækker middag nydes på terrassen eller i de atmosfæriske stuer.  Afslut dagen med en gåtur gennem skoven til Guldborgsund …   

Vores nye Berg-Gokarts venter på at blive brugt. Turen går under smukke træer, forbi skoven og  med masser af plads og fuglekvidder … 

I vores egne brochurer har vi samlet 7 vandreruter og 7cykelruter i området. Turene starter direkte fra Guldborg Camping.

Holidays are too valuable to waste!

Danmark når det er bedst

Scroll til toppen