GC-Pladsoversigt

Pladsens indretning

Pladsoversigt

30420266_1632429383461711_2483830090318795174_o

Gallerie

Gallerie

Oplevelse #1

Historie

Historie Lolland-Falster

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvem er vi

Os de nye ejere

Holidays are too valuable to waste!

Danmark når det er bedst

Faciliteter på Guldborg Camping

Fotolia_45250278_Picture-Factory

Hundeareal

Hunde er velkomne. I det indhegnede hundeareal på pladsens grønne område, kan menneskets bedste ven løbe frit og møde andre hunde. Guldborg Camping har direkte adgang til skov og en vellykket ferie også for hunden, er sikker.

GC_Piratskib

Minigolf, sport, legeplads o.a

En legeplads med hoppepude piratskib og svævebane. Vi har meget udenomsareal på pladsen, og plads till fodbold o.l.. Vi tilbyder minigolf - også for "ikke camping gæster",

Fireplace

Bålplads

Selvfølgelig kan der grilles på pladsen når almindelige sikkerhedsregler overholdes og vi stiller også en bålplads til rådighed "little Stonehenge". .

A sesame bun and a mug of coffee on kraft paper and burlap tablecloth.

Morgenbrødsservice

I tiden 15. juni til ca. 15. august tilbyder vi et udvalg af morgenbrød. Brødet bestilles dagen før senest klokken 19 og er til afhentning i receptionen fra klokken 8.15.

Midsection of unrecognizable man with laptop working outdoors on a wooden table near the lake in the mountain. Use smartphone

Internet

Wi-Fi er inklusive. Vi har ca. 80% dækning (pga. naturlige forhindringer i form af vores flotte store træer).

White Sheets Hanging on Clothesline on Summer Sunny Day Outdoors on Field

Møntvaskeri

I vaskeriet findes vaskemaskiner og tørretumbler til benyttelse mod kontant betaling. (Vask= 30 DKK)

Grocery basket with products

Indkøb

Kun 500 meter fra pladsen ligger Dagli Brugsen med et velsorteret udvalg af alle nødvendigheder. Yderligere Indkøbsmuligheder 11 km væk i Nørre-Alslev og Sakskøbing.

Fireplace

Bålplads

Selvfølgelig kan der grilles på pladsen når almindelige sikkerhedsregler overholdes og vi stiller også en bålplads til rådighed "little Stonehenge". .

Cocomarie_1-660x495

Cocomarie

I vores Restaurant Cocomarie www.cocomarie.dk tilbydes i år af Coronahensyn på takeaway. Som altid hjemmeslavet og spændende. Kaffeespecialiteter udvalg af kager, tapanader, middagsmenuer etc.

Pladsoversigt

Guldborg Camping råder over 108 enheder og flere grønne områder til både sport, leg eller et festtelt, hvis familien samles. 

Pladsen er 100 meter bred og 300 meter dyb. Vores servicebygning ligger centralt og er aldrig mere end 120 meter væk fra vores dagspladser. 

Selve standpladsen vælges ved ankomst, vi reserverer kun faste pladser i meget specielle tilfælde.  Vi har på denne måde opnået, at alle altid får den bedste plads – og skulle man ændre mening undervejs, så kan vogn eller telt flyttes til et andet sted på pladsen. 

Tilbud

Tag 4 nætter betal for 3

Cocomarie- Restaurant

Cocomarie

Visit our highly recommended Restaurant

Anwb

ANWB

We believe we truly are a ,Charme Camping'

Guldborgsund

Enjoy our nature of peaceful and relaxing character

Galleri

Guldborg Camping - bygninger, hytter og tilbud

Cocomarie - Bistro og Cafe

Guldborg og omegn

Lolland-Falster

Danmark

Historie Guldborg - Lolland-Falster - Danmark

Guldborg Camping er beliggende på Lolland i den sydlige del af Sjælland i byen Guldborg. Siden Kom­mu­nalreformen i begyndelsen af 2007 hører landsbyen  til den nydannede kommune Guldborgsund kommune. I den ældst kendte inddeling af Danmark helt tilbage fra 1200-tallet er området administrativt sammenhørig med Fyn. I 1803 udskiltes øerne som selvstændigt stift men det tidligere fynske tilhørsforhold kan stadig genkendes i områdets dialekt. 

Guldborg by

Guldborg strækker sig over de to danske øer Lolland og Falster. Der bor 565 beboere (1. januar 2012), heraf næsten 500 på Lollandssiden. Guldborg Camping, også på Lollandsiden, er centralt placeret 1 km fra havnen og broforbindelsen til Falster og 500 meter fra Brugsen. Omgivelserne byder med sin storslåede natur på fremragende muligheder for sejlads og fiskeri, samt mange cykelruter og andre seværdigheder som Knuthenborg Safari Park og Middelaldermuseet. 

Guldborgsund kommune

består af øen Falster og den øst­lige del af øen Lolland i regionen Sjælland i den sydlige del af Danmark og blev grundlagt i begyndelsen af året 2007 i for­bindelse med en ny reform. Kommunen har fået sit navn fra Guldborgsund, et sund, som adskiller Lolland og Fal­ster og løber gennem midten af kom­munen. De to øer er for­bundet med Guldborg­sundbroen.Gennem kommunen, løber parallelt med Fugleflugts­for­bindelsen E70 den internationale jernbane og vejfor­bindelse Hamburg-København. Farøbroerne i den nordlige del af Falster etablerer vej­for­bindelse til Sjælland, og dermed til København (europa­vejene 47 og 55). En Færge­terminal ligger i Ged­ser, på den sydlige spids af Falster (færge til Rostock).

Lolland-Falster er navnet på øerne Lolland og Falster kun skilt af en smalt sund kaldet Guldborgsund med Lolland mod vest og Falster mod øst. Øerne behandles på grund af såvel historiske, geografiske, og trafikale forhold ofte under ét. Tidligere var den gængige betegnelse for området Smålandene, et navn der gengår i “Smålandsfarvandet” beliggende mellem Lolland og Sjælland.

Byer på Lolland

Bandholm, Grænge, Holeby, Maribo, Nakskov – største by på Lolland med ca. 13 000 indbyggere, Nysted, Rødby, Rødbyhavn – her bygges de næste år forbindelse til Tyskland over Femarnbroen og der forefindes færgeforbindelsen til Puttgarten/Tyskland, Sakskøbing, Sundby, Søllested, Øster Toreby.

Derudover en masse små landsbyer f eks. også GULDBORG 

På Falster findes:

Eskildstrup, Gedser med færgeforbindelse til Rostock/ Tyskland, Idestrup, Nykøbing Falster – største by på Falster med ca. 16 000 indbyggere, Nørre Alslev, Stubbekøbing og Væggerløse

Mere følger … 

Hvem er vi?

Tina og Koos Daniels

Guldborg Camping I/S

Restaurant Cocomarie,

Vi boede i Berlin, driver stadig vores reklamebureau der, og har siden overtagelse af Guldborg Camping i 2014 vendt pladsen på hovedet.

Planer om at blive campingpladsejere havde vi oprindeligt ikke, men da det bød sig, var vi ikke i tvivl om at vi ville og kunne … 

Nu er der gået nogle år og vi har vendt op og ned på alt hvad vi har fået fat i og lært en masse undervejs. 

Guldborg Camping er blevet et attraktivt feriemål, ja faktisk er vi en af de bedste campingpladser på Lolland-Falster og videre end det. Ligeledes vores restaurant Cocomarie, som vi etablerede i 2018 på et tilkøbt og herefter gennemrenoveret lille landsted på en nabogrund,  der hører til de bedste spisesteder her på øerne. 

Vi glæder os over både tidligere og  nye gæster der har valgt os. Der er rift om pladserne og det betyder at alt det arbejde vi har bag os, har givet det resultat, som vi håbede på.

Vi, Tina og Koos Daniels, overtog Guldborg Camping i januar 2014 og vi har siden været igang med omsætningen af et udvidet sevicetilbud og modernisering af pladsen som sådan. Vores ideer, ønsker og planer har vi manifesteret på mange måder, og vi har selvfølgelig stadig planer der skal omsættes. Vi er heldigvis udover at skulle klare at få “basis” til at fungere – nu er vi nået til finesserne og hvor det er mest sjovt, og giver mest glæde .

Vi har en mangesidet baggrund med erfaringer både indenfor håndværk, organisation og drift. Vi har været bosat i Tyskland i mange år, men er oprindeligt fra Danmark og Holland. Tilsammen taler vi dansk, tysk, hollandsk og engelsk og er fortrolige med og inspireret af forskellige skikke og levevise. 

Med succes har vi i mange år drevet- og driver viderhen – vores eget reklameburo og redaktion i Berlin. På Guldborg Camping tilbydes derfor selvfølgelig også egne Guldborg Camping artikler, herunder flersprogede brochurer med gå-ture og cykelture i det smukke område. 

Alle skilte på pladsen  og de mange kunsttryk i servicebygningen, er ligeledes produkter  skabt i kraft af vores uddannelser som Grafikere og Mediemennesker. 

Vi lægger meget vægt på at holde pladsen harmonisk og velplejet og det glæder os at være nået så langt som vi er. 

Vi er dagligt at træffe på pladsen, men kan også kontakteres på telefon 51 51 77 87 med spørgsmål eller andet.. 

What´s to do / Hvad kan du opleve her?

Læs mere

Vi har udarbejdet brochurer med vandre- og cykelture i området, som alle starter direkte fra Guldborg Camping. I skoven findes skilte undervejs med yderligere forklaring. 

Læs mere

Tilbud

Tag 4 nætter betal for 3

A sesame bun and a mug of coffee on kraft paper and burlap tablecloth.

Cocomarie

Visit our highly recommended Restaurant

Anwb

ANWB

We believe we truly are a ,Charme Camping'

Guldborgsund

Enjoy our nature of peaceful and relaxing character

What to do - Hvad kan du opleve på Guldborg Camping

Pladsen ligger med vidunderlig beliggenhed lige op til skoven og med Guldborgsund få meter væk – havn og indkøbsmuligheder centralt i Guldborg by. Pladsen, en tidligere frugtplantage med masser af æble- og blommetræer byder på hele 3 Hektar land med kun 108 standpladser, de fleste enheder er omrandet af hække der giver læ for vind og et stykke “privatliv” midt i fællesskabet.

Et ophold hos os byder på ferie tilrettelagt præcis efter egne behov og ønsker. Guldborg Camping ligger fjernt fra byens larm og travlhed – men ikke længere væk end at bystemning er lige om hjørnet – midt i naturen, omgivet af fuglesang, rådyr der græsser på grunden inden de fleste er stået op, skov der indbyder til en lang travetur og frisk luft i lungerne, et blik over Guldborgsund og de mange svaner der holder til der, måske en badetur på stranden få km væk, eller en god gammeldags fisketur.

Pladsen indbyder til afslapning og fordybelse i nu og her, et sjældent gode nu om dage, og roen og stilheden er en af de ting der gør Guldborg Camping til noget helt specielt. Men der er også mulighed for  at spille billiard, minigolf eller fodbold, drikke en god friskbrygget kaffe, spise italiensk is eller hjemmelavet kage og sludre med de andre gæster. Vi byder hjerteligt velkommen.Ferie hos os betyder frit valg for alle: Aktivferie eller muligheden for “bare at være …”

Scroll naar top