FAQ - Frequent asked questions

Velkommen til Guldborg Camping i egen campingvogn, autocamper eller telt. Vi har åbent hele året.

Vi beder forudbestille opholdet her >
Betaling sker forud indenfor 3 dage per bankoverførsel efter modtagelse af faktura.  Ved kortfristet reservering af ophold  – fra 2 dage før ankomst – modtager vi   kontantbetaling og mobilpay. 

For campingophold er check in kl. 14-19 ( i højsæsonen til kl. 21 og senere efter aftale) , afrejse senest til kl. 13. Ankomst mellem kl. 11-12 kan aftales , hvis vi har kapazitet.  Hytter er til rådighed fra kl. 14 på ankomstdagen til kl. 11 på afrejsedagen. 

Bomkort er personlige, må ikke udlånes eller bruges til at lukke andre gæster ind/ud. I tiden kl. 8-22 er det muligt at passere bommen med gyldigt bomkort. 

Brug af baderum og toilet er inklusive i personsprisen. 

Under Coronapandemien er der kun adgang i vores servicebygning med maske eller visir. dette gælder ALLE gæster.  

Vi har Familebaderum/puslerum til rådighed for familier.  Vi udleverer nøgle i receptionen. 

Nøgle til vores handicaprum udleveres i receptionen. 

I vores nyindrettede køkken findes gasblus, induktionskogeplader og mikroovn til gratis rådighed. Normal ovn koster 5 DKK/30 minutter. 

Ved opvask beder vi bruge balje. Vand er dyrt, for os og miljøet. Tak.

Køkkenet må kun bruges til madlavning og opvask. 

Vi har vaskemaskiner og tørretumblere til brug for vores gæster. Sæbe skal selv medbringes. 

Morgenbrød kan i perioden 15.06.-01.09. forudbestilles indtil receptionen lukker, Afhentning næste morgen er muligt fra kl. 8.00

Vores hoppepude kan bruges fra kl. 9-12 og fra kl. 14-21. Den betjenes ved tryk på en knap og går selv ud efter 30 minutter. 

Placering af campingvogn/autocamper på den lejede standplads skal ske med min. 1,5 meter afstand til enhver grænse til andre enheder (hvor der er hæk, gælder midten af hækken). Dette er nødvendigt for at sikre brandsikkerheden på 3 meters afstand. 

Der må parkeres max. 1 bil indenfor den lejede standplads og således at kørsel på vejen på ingen måde forhindres eller indskrænkes.  Det er ikke på noget tidspunkt tilladt at parkere på veje, dele af veje eller på andre standpladser. 

Derudover er parkering tilladt på de afmærkede p-pladser. 

Husk på at vejene også tjener som redningsveje. 

I vores servicebygning tilbydes vores gæster at tømme eller påfylde vand på vognen. Kemitoiletter tømmes i separat rum ved siden af Herrebadet!!!

Vores bålplads “Little Stonehenge” befinder sig bagerst på pladsen, lige op til skoven. 

Der skal være nattero på pladsen senest kl. 23.00

Under hele opholdet gælder: Ingen brug af radio, tv, eller lignende i fortelte eller udenfor. Husk på at andre gæster har krav på hensyn og på at lyd bæres over store afstande . Oplevelsen af stilhed og af at være midt i naturen, langt væk fra de normale lydkulisser, er det vores gæster nyder allermest og som vi ønsker at bevare.  Tak. 

Kommer venner eller familie forbi til kaffe, aftensmad eller overnatning, mens du er gæst på Guldborg Camping skal de melde sig i receptionen og betale gæsteprisen på 20 DKK/p.p. for dagsgæster (0-99+) mellem kl. 10-22. For hunde betales ligeledes 20 DKK p.h.

Fra kl. 22.00

Ved ophold efter kl. 22 betragtes enhver gæst som overnattende gæst og der afkræves normal takst ( 87 DKK/voksen, 45 DKK/ barn 0-11 år).

Du er velkommen til selv at registrere og betale for dine gæster forud for deres besøg.

Besøgene skal parkere på p-pladsen udenfor bommen.

I tilfælde af handicap tillader vi brug af p-plads inde for bommen. Gæsten får hertil udleveret et eget bomkort eller vi sørger for passage.  Du må aldrig lukke dine  besøgende ind med det bomkort du har fået til brug under dit eget ophold. 

Det er kun tilladt at bruge vores affaldsplads til husholdningsaffald. Affaldet skal sorteres i pap, papier, glas, kunststof metal og almindeligt affald. 

Andet affald: Havestole, telte, campingudstyr etc. etc. må ikke afleveres på vores affaldsplads. 

Tilbud camping eller hytte ophold, 4 for 3

Tilbud

Tag 4 nætter betal for 3

Charmecamping_Guldborg_2023

ANWB

We believe we truly are a ,Charme Camping'

Barista Coffea, Homemade Tapas and CakeFood,

Guldborg Camping & Tapas

Enjoy our Barista-Coffea, Homemade Cake & Tapas

Fuglesang

Guldborgsund

Enjoy our nature of peaceful and relaxing character

Scroll til toppen