Guldborg Camping Outdoor ... natur, stilhed, glæde ...

Lolland-Falster er natur-pur.
Strand, skov, markveje og fredelige områder afløser hinanden på Sydhavsøerne. Mulighederne er mange for naturelskere – på egen hånd eller hos en af vores mange partnere. 

I haven  tilbyder vi Krolf, Petanque eller Minigolf. I vores “mindste Cafe”  kan Kaffe & Kage, eller  en lækker Wrap eller Bowl nydes på terrassen eller derhjemme.  Afslut dagen med en gåtur gennem skoven til Guldborgsund …   

Vores nye Berg-Gokarts venter på at blive brugt. Turen går under smukke træer, forbi skoven og  med masser af plads og fuglekvidder … 

I vores egne brochurer har vi samlet 7 vandreruter og 7cykelruter i området. Turene starter direkte fra Guldborg Camping.

Info om Guldborg Camping

Fotolia_45250278_Picture-Factory

Hundeareal

Hunde er velkomne. I det indhegnede hundeareal på pladsens grønne område, kan menneskets bedste ven løbe frit og møde andre hunde. Med direkte adgang til skov er en vellykket ferie også for hunden sikker.

GC_Piratskib

Minigolf, sport, legeplads o.a

En legeplads med hoppepude piratskib, svævebane og Gokartbane. Masser af udenomsareal på pladsen, med plads till boldspil. Vi tilbyder Krolf- også for "ikke camping gæster",

GC-Servicebygning_1

Servicebygning

Servicebygningen er gennemmoderniseret og indrettet med kunst og moderne faciliteter.

A sesame bun and a mug of coffee on kraft paper and burlap tablecloth.

Morgenbrødsservice

I tiden 15. juni til ca. 15. august tilbyder vi et udvalg af morgenbrød. Brødet bestilles dagen før senest klokken 19 og er til afhentning i receptionen fra klokken 8.15.

internet, wifi

Internet

Wi-Fi er inklusive. Vi har ca. 80% dækning (pga. naturlige forhindringer i form af vores flotte store træer).

White Sheets Hanging on Clothesline on Summer Sunny Day Outdoors on Field

Møntvaskeri

I vaskeriet findes vaskemaskiner og tørretumbler til benyttelse mod kontant betaling. (Vask eller tørring = 30 DKK)

Grocery basket with products

Indkøb

Vi byder på det mest nødvendige i vores kiosk, og 500 meter fra pladsen ligger supermarked med et velsorteret udvalg af alle nødvendigheder. Yderligere Indkøbsmuligheder 11 km væk i Nørre-Alslev og Sakskøbing.

Fireplace

Bålplads

Selvfølgelig kan der grilles på pladsen når almindelige sikkerhedsregler overholdes og vi stiller også en bålplads til rådighed "little Stonehenge". .

Barista Coffea, Homemade Tapas and CakeFood,

Guldborg Camping - Cafe & Wraps

Barista-Coffea, Homemade Cake & Wraps og Tapas. Vi tilbyder fra 15. 06. til ca. 01.09. kaffe, morgenmad, og lette, lækre og sunde to-go retter.

Danmark når det er bedst

Vores gæster er til fuglesang og høj standard

Pladsen indbyder til ro og fordybelse. Placeret i den tidligere frugtplantage  med masser af æble- og blommetræer  og grænsende direkte op til skoven – byder Guldborg Camping på 118 standpladser storslået fordelt på 3 HA land. Vi har 7 veludstattede campinghytter. 85 pladser er forbeholdt vores dagsturister. Herudover udlejer vi  sæsonpladser til campingferie forår-, sommer, efterår-, vinter eller som helårspladser. Pladsen er siden 2014 hvor vi overtog den, gennemmoderniseret. 

Campingferie er plads til sjælen ...

Mange enheder er omgivet af hække, der giver læ og et stykke “privatliv” i fællesskabet. På pladsen er mange store træer, buske, masser af roser og masser af lavendel. Guldborg Camping ligger i den skønneste natur fjernt fra larm og travlhed – i havnebyen Guldborg på Lolland – omringet af det skønne Guldborgsund og med direkte adgang til skoven. Byen Guldborg har ca. 600 beboere.

11 Km væk findes byerne Nørre Alslev og Sakskøbing med adskillige supermarkeder. Nykøbing Falster er 18 Km væk.”Øens mindste Cafe” har åbent i højsæsonen og byder på hjemmelavet og lækkert og internationalt .Vores brochurer med vandre- og cykelruter, gør oplevelsen af det smukke område let tilgængeligt . Alle turene starter direkte fra pladsen. 

 

 

På pladsen er mulighed for at spille Krolf, Petanque, Minigolf eller fodbold, drikke en god friskbrygget kaffe, spise hjemmelavet kage og specialiteter eller sludre med de andre gæster.Til børn har vi legeplads med hoppepude, svævebane , piratskib og gokartbane.

Til hunde er indrettet et agility-område og skoven byder på lange ture..

Vi er helårsåbent og tilbyder specielt attraktive priser til gæster, der gerne camperer udenfor den egentlige sæson. Planlæg turen derefter og spar let 25% ved vores 4 for 3 tilbud. Seniorer og DCU medlemmer kan ligeledes spare ekstra, ved at rejse i lavsæsonen. 

Dette giver udover prisen andre fordele. Stilheden og de skønne omgivelser men også turistattraktionerne på Lolland-Falster kan i lavsæsonen nydes i fulde drag. . Servicebygningen er selvfølgelig åben og benyttelse af bad og brugsvand er som altid indeholdt i dagsprisen.  

Tag et kig i vores egen brochure med vandre- og cykelruter i lokalområdet, – disse ture starter alle direkte fra Guldborg Camping – og brochurene gør det let at udforske og opdage områdets mange skønne naturoplevelser. Tag fiskestangen eller kameraet med – inviter vennerne og benyt pladsens nye Krolf-anlæg i Cocomaries Have, der byder på 12 huller og masser af konkurrencesjov. Vores nye Petanquebane er ligeledes placeret i Cocomaries Have og opfylder officielle standards. 

Til børnene har vi indrettet en gokartbane med nye Berg-Gokarts. (Banen åbner 01.05.2022) Banen er placeret hyggeligt blandt træer og buske så børnene uden indvirken fra “den travle verden udenfor” kan finde ro til bare at lege. 

Lolland-Falsters mange attraktioner byder også i lavsæsonen på oplevelser. Også her er der mange fordele ved at bruge mulighederne uden for sæsonen til at besøge Sydhavsøernes highlights: Knuthenborg SafariparkMiddelaldercentretKrokodille ZooKrenkerup BryggeriDødekalittenMøns KlintLalandia Aquadome, Marielyst Strandby og meget mere. 

Kun 4,5 km fra motorvejen E47, 18 kilometer fra Nykøbing Falster, 40 kilometer fra færgerne til/fra Tyskland: Rødby-Puttgarten og Rostock-Gedser. 

Velkommen til. 

Guldborgsund
Scroll til toppen