Guldborg Camping - Barista Coffea & Tapas
Guldborg Camping
Previous
Next
4 for 3 tilbud

Tilbud

Tag 4 nætter betal for 3

Barista Coffea, Homemade Tapas and CakeFood,

Guldborg Camping - Cafe & Tapas

Enjoy our Barista-Coffea, Homemade Cake & Tapas

Charmecamping_Guldborg_2023

ANWB

We believe we truly are a ,Charme Camping'

Fuglesang

Guldborgsund

Enjoy our nature of peaceful and relaxing character

Blik over Guldborgsund

Guldborg Camping

Helårscamping, stilhed og natur pur!

Vi byder velkommen til Guldborg Camping, en charmerende helårscamping på Lolland-Falster med god atmosfære, beliggende i en tidligere frugtplantage, direkte omgivet af skov og vand. Kun 40 km fra færgerne til/fra Tyskland: Rødby-Puttgarten og Rostock-Gedser.

Et ophold hos os byder på ferie tilrettelagt præcis efter egne behov og ønsker. Guldborg Camping ligger fjernt fra byens larm og travlhed – men ikke længere væk end at bystemning er lige om hjørnet – midt i naturen, omgivet af fuglesang, rådyr der græsser på grunden inden de fleste er stået op, skov der indbyder til en lang travetur og frisk luft i lungerne, et blik over Guldborgsund og de mange svaner der holder til der, måske en badetur på stranden få km væk, eller en god gammeldags fisketur.

GC-Welcome

,Dining Room'

xxx

Campingferie i naturen

,Kitchen'

x

Camping i telt

,Bedroom'

x

Vandre- og cykelture

,Bedroom'

x

Vi har åbent året rundt ...

Guldborg Camping er en lille, idyllisk plads med kun 108 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for alenerejsene, par eller hele familien. Et facinerende lille stykke paradis – fantastisk for cyklister beliggende på Lolland, Sydsjælland, kun 40 km fra færgerne til/fra Tyskland. Rødby-Puttgarten og Rostock­-Gedser.

Ferie i eget telt, campingvogn eller i vores hytter. Den tilgrænsene skov indbyder til lange gåture og umiddelbart foran pladsen ligger Guldborgsund, et stort fjordområde, omgivet af et vidunderligt landskab. Oplev turen gennem skoven direkte til stranden ved Små landsfarvandet!

Vores attraktive tilbud strækker sig fra vores totalrenoverede servicebygning over en legeplads med sejlbane og hoppepude, en minigolfplads med tolv baner og en sportplads. Til glæde for alle hundeejere har vi indrettet et hundeareal hvor hunden kan løbe frit . Selvfølgelig har vi også en bålplads, og – det som er vigtigst- en god og indbydende atmosfære. Restauranten åbner for Aftenservering, enten på den hyggelige terrasse eller indendørs fra kl. 17. (Åbningstiderne i Cocomarie veksler afhængig af sæsonen, derfor check venligst www.cocomarie.dk)

Og hvis de vil forlade pladsen: Udflugtsmuligheder findes rigeligt I Rejs tilbage i tiden i Middelaldercenteret, oplev verdens næststørste samling af krokodiller im Krokodille Zoo, tag turen til til Lalandia Aquadorne i Rødby, der byder velkommen til troperne med 30 graders varm luft og 28 grader varmt vand, besøg Knuthenborg Safaripark eller et af de mange museer i omegnen. Også en dagstur til København hører ubetinget til en ferie i Danmark.

Holidays are too valuable to waste!

Danmark når det er bedst

Scroll to Top