Cocomarie - Bistro & Cafe

Guldborg Camping er kendt for kvalitet og inspirerende mad. Tilbage i 2017 åbnede vi parallelt til Guldborg Camping vores restaurant Cocomarie – Cafe & Bistro, som vi med stor succes selv drev til og med 2021. Herefter valgte vi at begrænse vores arbejdspensum.

Vores glæde til god mad og masser af smag er selvfølgelig uændret, og vi udlever dette i sæsonen 2023 i en mindre, men stadig anstændig udgave.

Lokale råvarer - glæde & inspiration

I Cocomarie Cafe & Bistro tilbyder vi i 2023 lettere måltider, men som altid hjemmelavet, med masser af smag og lokale råvarer.

På programmet er Barista Kaffe, Smoothies, Krenkerup Øl fra det lokale og prisbelønnede Krenkerup Gods Bryggeri, og lokal æblesaft som bliver lavet af Guldborgland Æbleplantage i Vigsnæs – få kilometer fra Guldborg Camping.

Vores gæster venter også et stykke hjemmelavet kage – eller tærte, oftest lavet med frugt fra haven. 

På bestilling forbereder vi morgenmad, og om aftenen kan der nydes Wraps, Dagens Bowl og andre vekslende småretter ToGo. 

Der er mulighed for at sidde udenfor i den hyggelige gårdterrasse med fuglesang inklusive, eller i de smukke lokaler i det mere end100 år gamle, røde stenhus.

Cocomarie – Cafe & Bistro, ligger umiddelbart ved siden af Guldborg Camping, på Guldborgvej 143, 4862 Guldborg.

Velkommen til og Velbekomme! 

Barista Coffea, Homemade Tapas and CakeFood,

Holidays are too valuable to waste!

Danmark når det er bedst

Scroll til toppen