Tidligere
Næste
Tilbud camping eller hytte ophold, 4 for 3

Campingferie og hytteferie

Tag 4 nætter betal for 3. Tilbud i lavsæsonen.

Sæsonplads

Sæsonplads

Camping, natur, kunst og kultur hele sæsonen - prøv en helårsplads. Ring nu 51517787

Charmecamping_Guldborg_2022

ANWB

We believe we truly are a ,Charme Camping'.

Barista Coffea, Homemade Tapas and CakeFood,

Guldborg Camping - Cafe & Tapas

Enjoy our Barista-Coffea, Homemade Cake & Tapas

Camping – forår – sommer – efterår og vinter.  På Guldborg Camping har vi åbent for campingferie året rundt. Husk at bestille plads. 

I hytterne findes dyner og puder, køkkengrej og køleskab. Medbring selv kun sengelinned eller lej det hos os.

Vores sæsonpladser er eftertragtede. Ring til os for at få et kik, eller blive skrevet op. Pladserne er alle omgivet af hæk.

Afhængig af årstiden, har vi vekselnde tibud på camping- og hytteophold. 4 for 3, seniorrabat eller DCU-rabat. Tag et kig her

Blik over Guldborgsund
Blik over Guldborgsund

Campingferie på Guldborg Camping

Grøn campingferie med charme og stil på Lolland

Campingferie for hele familien i autocamper, campingvogn, telt eller hytte – også hunde er velkomne hos os. 
Vi byder velkommen til grøn og naturrig familieferie på Guldborg Camping, belliggende i den lille havneby Guldborg på Lolland.

Pladsen er en charmerende og stilfuld helårscamping med moderne faciliteter, omgivet af skov og vand. Den ideelle basis for udflugter til alle Sydhavsøernes highlights:

Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret, Krokodille Zoo, Krenkerup Bryggeri, Dødekalitten, Møns Klint, Lalandia Aquadome, Marielyst Strandby og meget mere. 

Byerne Nykøbing F, Maribo, Nysted, Rødby, Stubbekøbing, Sakskøbing, Nørre Alslev befinder sig alle 10-25 minutters kørsel fra Guldborg Camping.

Kun 4,5 km fra motorvejen E47, 18 kilometer fra Nykøbing Falster, 40 kilometer fra færgerne til/fra Tyskland: Rødby-Puttgarten og Rostock-Gedser. 

Velkommen til. 

Guldborg Camping - ejere

,Guldborg Camping'

Vi overtog i 2014. Siden har vi moderniseret pladsen og udvidet tilbuddene. Campingferie hos os er fred og ro, kunst og nydelse.

Campingferie i naturen

,Guldborg Camping'

Omgivet af skov, beliggende i en gammel æbleplantage, - natur, fuglesang, stilhed. 2 flotte naturstrande 1 km væk.

Camping i telt

,Guldborg Camping'

På cykelferie medI telt, i campingvogn, autocamper eller hytte, vi byder velkommen!

Vandre- og cykelture

,Guldborg Camping'

Vandre- og Cykelruter i området er samlet i vores egne brochurer. Turene starter direkte fra pladsen.

Fredfyldt Luxus i Campingvogn, Autocamper, på cykel eller i Hytte

Guldborg Camping på Lolland er en idyllisk, moderniseret helårsplads med kun 122 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land.

Campingferie på Guldborg Camping byder på natur, stilhed og fuglesang. Dertil moderne faciliteter, kunst  og stilfuld indretning. De mange bilder i servicebygningen giver mulighed for et “Galleri-besøg” under opholdet.

Pladsens  centrale placering på Lolland-Falster giver rige muligheder for oplevelser i området.

Vi tilbyder ophold i eget telt, autocamper, campingvogn eller i vores hytter. Såvel naturelskeren, den sportlige gæst og oplevelsesturisten på Lolland-Falster finder  tilbud og muligheder. 

Hunde er velkomne og  vi har både hundelegeplads og direkte adgang til skov, der indbyder til lange gåture. Tag turen til Smålandsfarvandet og Guldborgsund, et stort fjordområde, omgivet af et vidunderligt landskab. Kun 1 km væk er 2 flotte naturbadestrande.  

Spændende Vandre- og Cykelruter i området er samlet i vores egne brochurer. Turene starter direkte fra pladsen. 

Børnene tilbyder vi nye Berg-Gokarts(50 DKK/2 timer), hoppepude, svævebane og piratskib. Dertil masser af grønt område til fodbold og leg. 

Vores nye Minigolf/ Krolf- og Petanquebane ligger smukt blandt gamle æbletræer og  indbyder hele familien til hyggelige timer og turniere. 

I vores lille cafe kan du nyde friskbrygget Baristakaffe, hjemmelavet kage eller tapas og købe lokale specialiteter – Krenkerup øl, lokal honning & Guldborg Æblemost.. 

Selvfølgelig har vi også en bålplads – og det som er vigtigst – en god og indbydende atmosfære. 

Hvis du vil forlade pladsen: Udflugtsmuligheder er der rigeligt af. Rejs tilbage i tiden i Middelaldercenteret, oplev verdens næststørste samling af krokodiller i Krokodille Zoo, tag turen til Lalandia Aquadome i Rødby, der byder velkommen til troperne med 30 graders varm luft og 28 grader varmt vand, besøg Knuthenborg Safaripark eller et af de mange museer i omegnen. Også en dagstur til Marielyst, Møns Klint eller København hører ubetinget til en ferie i Danmark,

Holidays are too valuable to waste!

Danmark når det er bedst

Scroll til toppen